Over ons

LoveCats.nl gaat eigenlijk over ons heerlijke leventje wat omringd mag worden door katten. Onze liefde voor dit prachtige huisdier is dan ook de reden voor deze website. Kortom: deze website is gemaakt voor kattenliefhebbers door kattenliefhebbers. Maar nu een klein stukje over ons: Wij hebben deze site opgericht omdat wij veel tijd in onze katten stoppen. Wij hebben er inmiddels 3 rondlopen. We stellen ze even aan je voor:

Olly

Geslacht: Kater
Soort: Europese Korthaar
Geboren: 2016
Karakter: Speels, maar vaak “Easy-Going”
Uitgebreide info: Klik hier
Sinds wij samenwonen was een ding al duidelijk. Er moest en zou een kat bij ons in huis wonen. Na enig speurwerk zijn wij onze Olly tegengekomen. Het heeft ongeveer 3 dagen geduurd voordat wij tot de naam Olly kwamen. Zoals je zoekt naar jongens of meisjes namen tijdens een zwangerschap, kan je dat ook met katten doen. Één ding was duidelijk: De naam moest eindigen met een Y… Waarom? het klinkt gewoon leuk!! Oliver is dus Olly geworden.

Buddy

Geslacht: Kater
Soort: Europese Korthaar
Geboren: 2016
Karakter: Speels, bazig en een veelvraat
Uitgebreide info: Klik hier
Buddy is onze tweede aanwinst. Destijds hebben we Buddy in huis gehaald omdat wij met de nodige regelmaat niet in huis waren. Op deze manier is Olly niet de hele tijd alleen. Om deze reden zijn we ook op de naam Buddy gekomen. Wij waren op zoek naar een “Buddy” (maatje) voor Olly. Het is altijd een gok wat je neemt als je een extra kat in huis haalt, maar dit heeft verrassend goed uitgepakt voor ons. Qua karakter passen ze perfect bij elkaar.

Cedi

Geslacht: Kater
Soort: Europese Korthaar
Geboren: 2017
Karakter: Speels en een knuffeldier
Uitgebreide info: Klik hier
Onze kleine Cedi is er bijgekomen om een hele voor de hand liggende reden: Buddy werd steeds groter en we misten een kitten. Al met al werd ook duidelijk dat wij prima nog een derde katje erbij konden hebben en zeg nou zelf, het is toch gezellig? De naam Cedi heeft hij te danken aan een documentaire over Turkse straatkatten. Het is ook het Turkse woord voor kat. De schrijfwijze vinden wij op deze manier het leukste.

Gezellige beestenboel

Laat het duidelijk zijn dat het bij ons een gezellige beestenboel is in huis. Mede dankzij de tijd die wij in onze katten kunnen stoppen, is het voor ons mogelijk om diverse artikelen uit te testen. Omdat wij hier zoveel plezier aan beleven hebben wij besloten om deze site op te richten en tegelijkertijd zien wat wel en wat niet aantrekkelijk is voor katten. Zie onze producten pagina of klik op onderstaande button om direct daar naartoe te gaan!

Copyright © 2019 Lovecats
top