Olly

olly
Geslacht: Kater
Soort: Europese Korthaar
Geboren: 2016
Karakter: Speels, maar vaak “Easy-Going”
Kleur: Bruin/zwart met witte “sokjes”

Introductie van Olly

Sinds wij samenwonen was een ding al duidelijk. Er moest en zou een kat bij ons in huis wonen. Na enig speurwerk zijn wij onze Olly tegengekomen. Het heeft ongeveer 3 dagen geduurd voordat wij tot de naam kwamen. Zoals je zoekt naar jongens of meisjes namen tijdens een zwangerschap, kan je dat ook met katten doen natuurlijk. Één ding was duidelijk: De naam moest eindigen met een i-klank… Waarom? het klinkt gewoon leuk en vooral erg schattig!! Na enig speurwerk kwamen we Oliver tegen in de lijst. Dit was een naam waarin we het niet allebei eens waren en is het dus Olly geworden.

Olly zijn karakter

Olly was vanaf het begin als kitten een speels knuffeldier. Zijn karakter is in de loop van de maanden wel erg veranderd. Hij was natuurlijk eerst alleen, maar toen kwamen Buddy en Cedi er later nog bij. Op een dag reageerde hij compleet uitgeput en was ontzettend zwaar aan het ademen. Na wat tests te hebben uitgevoerd bij onze lokale dierenkliniek blijkt hij een lichte hartruis te hebben. Sindsdien is hij nogal “easy going” en houdt vooral van hangen in de krabpaal.

Aangepaste voeding voor Olly

Voorheen gaven we hem altijd vlees in de avond. Sinds het bezoek aan de dierenkliniek werd duidelijk dat er toch iets mis was met de voeding. Hij ging steeds vaker en erg lang op de bak zitten. Het werd bijna zijn tweede huis. De alarmbellen gingen rinkelen en is een onderzoek naar dit verschijnsel gestart. De aangepaste voeding voor Olly had ook meteen effect op de andere twee katten. Het is namelijk niet te doen om hem apart te laten eten want wij vinden het zielig dat hij als enige geen vlees zou krijgen.

<- TERUG NAAR VORIGE PAGINA

Copyright © 2019 Lovecats
top