Cedi

cedi
Geslacht: Kater
Soort: Europese Korthaar
Geboren: 2017
Karakter: Speels en een knuffeldier
Kleur: Zwart/wit

Introductie van Cedi

Onze kleine Cedi is er bijgekomen om een hele voor de hand liggende reden: Buddy werd steeds groter en we misten een kitten. Al met al werd ook duidelijk dat wij prima nog een derde katje erbij konden hebben en zeg nou zelf, het is toch gezellig? De naam Cedi heeft hij te danken aan een documentaire over Turkse straatkatten. Het is ook het Turkse woord voor kat. De schrijfwijze vinden wij op deze manier het leukste. Wellicht heeft het er niets mee te maken, maar de kleuren van hem doen ons denken aan katjes die wij zelf in het verleden hebben gehad. In dit geval hebben we het over Mitzy en Papoe.

Karakter van Cedi

Op het moment van schrijven is onze Cedi eigenlijk nog een kitten. Dit jonge vrolijke katje is ontzettend speels en daagt de andere 2 continu uit. Regelmatig levert dit hilarische momenten op. Hij maakt ook een hele schattige geluidjes. Nu hij ook bij ons in huis aanwezig is, worden Buddy en Olly regelmatig achterna gezeten op een speelse manier.

De vraatzucht van Cedi

Als het op eten aankomt dan is onze kleine vriend er als eerste bij. Hij is zelfs zo brutaal dat de bakjes van Buddy en Olly ook voor hem zijn als we er niet op letten. Best bijzonder dat beide katers dit dan ook gewoon toelaten. Strooien wij met snoepjes, dan probeert hij alle snoepjes te pakken voordat de rest er ook maar naar heeft kunnen zoeken.

Het favoriete speeltje van Cedi

Wij hebben ontdekt dat het favoriete speeltje van Cedi een heel simpel dingetje is. Een rood pluche balletje aan een koordje met stok. Wanneer wij dit speeljte pakken dan is hij helemaal enthousiast en bereid om op alle mogelijke manieren het balletje te pakken. Eenmaal het balletje gevangen, dan begint hij te grommen. Met andere woorden: niemand mag nu aan mijn balletje komen. Als wij het stokje loslaten, dan neemt hij het hele ding mee naar de plek waar hij op dat moment naartoe wil.

<- TERUG NAAR VORIGE PAGINA

Copyright © 2019 Lovecats
top